Om oss

N-E Widerström Schakt AB är ett företag som arbetat med mark- och anläggningsarbeten sedan 1958. Idag är vi cirka 30 anställda,  med ca 25 maskinister och anläggningsarbetare på företaget. ​​​​​
 Våra huvudsakliga kunder är inom bygg-entreprenörer, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting.
Erfarenheten är stor efter många år som markentreprenör, erfarenheterna tillsammans med att  vi har egna resurser gör att vi på ett enkelt sätt kan styra våra maskiner och anläggare för att maximera våra resurser där det behövs. Vi kör oftast på egna entreprenader, vilket gör tillgängligheten stor. Med vår erfarenhet och våra resurser arbetar vi för att vara en betydande anläggningsaktör.
​​​​​​​
Vi arbetar med många olika företag och med ett nära samarbete med kunder, leverantörer, samarbetspartners och dess samlade kompetens kan vi arbeta med stor bredd i olika projekt av olika storleksgrad.
Arbetsledningen är snabb och effektiv, med en rak kommunikation med de anställda. Vi har maskinister med lång erfarenhet av sitt arbete, olika entreprenader, samt naturligtvis av branschen. Många har arbetat för oss i över 10 år. Att alla tar ansvar för sitt eget arbete är för oss en självklarhet.   
Vi är ett stabilt entreprenadföretag som dagligen arbetar med kvalitet, arbetsmiljö och miljö för en hållbar framtid.