LEdig tjänst som arbetsledare

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kommer du driva projekt från start till mål. Du kommer leda, planera och följa upp det praktiska arbetet. Du ansvarar för att egenkontroll med avseende på kvalitet, miljö, säkerhet och arbetsmiljö genomförs enligt överenskomna planer, samt medverkar till att skapa bra relationer till beställare och övriga aktörer. I rollen ingår även deltagande i byggmöten, ekonomimöten, besiktningar, m.m.         
     

Kvalifikationer

Du som söker har en lämplig utbildning på gymnasial nivå och/eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du kommer att ha tillgång till bil, därför är B-körkort är ett krav. Vana av GPS- och maskinstyrning är meriterande. 

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi att du är drivande och initiativtagande som person. Vi ser dessutom att du har god samarbetsförmåga, goda ledaregenskaper, är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt Du är noggrann och arbetsvillig, hög moral samt är en bra kamrat och lagspelare. 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett företag med korta beslutvägar och högt i tak. Hos oss kommer du arbeta på en trevlig arbetsplats med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna och du ges goda möjligheter att delta i och påverka företagets fortsatta utveckling.

Ansök

Lön och övriga villkor: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan till info@widerstromschakt.se, märk din ansökan med ”arbetsledare”.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Peter Widerström, 070-338 56 96 eller              Carina Widerström, 070-397 87 01